Padd Solutions

Converted by Falcon Hive

*

GAY CHAT SAYFASI(Tamamen Ücretsizdir...)

Java uygulaması kurulu değil.Java yuklemek icin chat applet

Gay Chat Powered By Turk Gay Club
Alanya`nin ilk gay bari aciliyor...

Bara, Hollanda Prens ve Prensesi`nin kizlari olan `Amalia` adi verildi. Gay isletmeciler, acilisa Holanda Prens ve Prensesi`ni de davet ettiklerini, ayrica Alanya Belediye Baskani Hasan Sipahioglu basta olmak uzere bircok belde belediye baskanina da davet gonderdiklerini soyledi.

Alanya`ya son yillarda gelen gay turist sayisindaki artis dikkat cekerken, Ad Van de Wouw ve Vincent Lemmens adli iki Hollandali gay sevgili, Gay Bar acmaya karar verdi. 4 yildir beraber yasadiklarini ve sik sik Alanya`ya tatile geldiklerini soyleyerek, `Biz Alanya`yi cok seviyoruz; ama bizim gibi gay`lerin bulusabilecegi bir mekan yoktu. Bunun sikintisini ve yoklugunu cektik. Bu nedenle bar acmaya karar verdik` diye konustular. Bar muduru olan Ad van de Wouw, Gay Bar`a Hollanda Prensi ve Prensesi`nin kizi olan Amelia ismini verdiklerini soyleyerek soyle konustu:

`1 Nisan tarihinde yapilacak acilisimiza Hollanda Prensi ve Prensesi`ni de davet ettik. Ayrica Alanya Belediye Baskani Hasan Sipahioglu basta olmak uzere bircok belde belediye baskanini da acilisa davet ettik. Gay Bar Alanya`nin tanitimi acisindan da cok buyuk bir gorev yapacaktir` dedi.

Turkiye`de gay sayisinin fazla olmasina ragmen barlarin azligina dikkat ceken Ad van de Wouw, `Avrupa`da ise bu sayi cok fazla. Her kose basinda bir gay bara rastlayabilirsiniz` diye konustu. Avrupa`nin bircok ulkesinde gay evliliklere izin verildigine dikkat ceken Ad van de Wouw, `AB kapisinda bekleyen Turkiye`nin de gay evliliklere izin vermesi gerekiyor. Bu konuda gerekli kanunlar cikarilmali. Eger boyle bir kanun cikarsa, biz sevgilimle birlikte Turkiye`de ilk evlenen gay olmak istiyoruz` dedi.

(0) Yorum

Yorum Gönder